Strona się ładuje... Czas ładowania zależy od szybkości Twojego połączenia internetowego!

« Wróć do poprzedniej strony

ANDERSON NEGELE – NIE MA SZANS DLA BAKTERII

Presja kosztów, nowe obowiązki prawne, międzynarodowa konkurencja oraz żądania ze strony konsumentów dotyczące większej przejrzystości to bardzo ambitne wyzwania dla branży produktów spożywczych i napojów. Szczególnie wysokie są wymagania dotyczące przestrzegania wszystkich wymogów w mleczarniach i browarach oraz wszędzie tam, gdzie niepożądane zanieczyszczenia organiczne mogą negatywnie wpłynąć na proces produkcyjny albo wręcz na jakość produktu. Dlatego Anderson Negele wypisuje na swoich sztandarach hasło „Hygenic by Design”.

Kompleksowy proces w Państwa instalacji oznacza dla Anderson Negele, że nasza aparatura kontrolno-pomiarowa dostosowuje się do Państwa warunków produkcji

– poprzez stosowanie się do obowiązujących norm międzynarodowych,
– poprzez konstrukcję przyłączy montażowych pozbawionych stref martwych dla optymalnego czyszczenia, nawet w trakcie produkcji,
– poprzez szybką dostępność niezawodnych produktów, które wytrzymają trudne warunki otoczenia przez długi czas.

Wszystkie elementy stykające się z medium są wykonane ze stali nierdzewnej 1.4404 lub 1.4435 i posiadają wartość chropowatości Ra ≤ 0,8 µm. Powierzchnie mogą być elektropolerowane na życzenie.

Oczywiście, czujniki Anderson Negele posiadają certyfikat FDA (Food and Drug Administration) i spełniają wymagania odpowiednich dyrektyw EC.

Wytyczne EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) oraz North American 3-A (3-Sanitary Standards Inc.) są miarą, według których rozwijamy wszystkie nasze produkty.

Pokazuje wszystkie 104 wyniki