Strona się ładuje... Czas ładowania zależy od szybkości Twojego połączenia internetowego!

« Wróć do poprzedniej strony

ANDERSON-NEGELE – NIE MA SZANS DLA BAKTERII

Presja kosztów, nowe obowiązki prawne, międzynarodowa konkurencja oraz żądania ze strony konsumentów dotyczące większej przejrzystości to bardzo ambitne wyzwania dla branży produktów spożywczych i napojów. Szczególnie wysokie są wymagania dotyczące przestrzegania wszystkich wymogów w mleczarniach i browarach oraz wszędzie tam, gdzie niepożądane zanieczyszczenia organiczne mogą negatywnie wpłynąć na proces produkcyjny albo wręcz na jakość produktu. Dlatego Anderson-Negele wypisuje na swoich sztandarach hasło „Hygenic by Design”.

Kompleksowy proces w Państwa instalacji oznacza dla Anderson-Negele, że nasza aparatura kontrolno-pomiarowa dostosowuje się do Państwa warunków produkcji

– poprzez stosowanie się do obowiązujących norm międzynarodowych,
– poprzez konstrukcję przyłączy montażowych pozbawionych stref martwych dla optymalnego czyszczenia, nawet w trakcie produkcji,
– poprzez szybką dostępność niezawodnych produktów, które wytrzymają trudne warunki otoczenia przez długi czas.

Wszystkie elementy stykające się z medium są wykonane ze stali nierdzewnej 1.4404 lub 1.4435 i posiadają wartość chropowatości Ra ≤ 0,8 µm. Powierzchnie mogą być elektropolerowane na życzenie.

Oczywiście, czujniki Anderson-Negele posiadają certyfikat FDA (Food and Drug Administration) i spełniają wymagania odpowiednich dyrektyw EC.

Wytyczne EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) oraz North American 3-A (3-Sanitary Standards Inc.) są miarą, według których rozwijamy wszystkie nasze produkty.

Pokazuje wszystkie 63 wyniki